miercuri, 17 decembrie 2014

 Sa continuam sirul povestirii... Dupa ce se uita la filmul The girl next door (vi-l recomand pentru cei ce nu l-ati vazut inca) face si cateva exercitii si se aude soneria de la usa. Cineva avenit sa-l viziteze, O fi Alex? Sau Stefan?  Deschide usa si in fata lui apare Ana, o nimfomana care vine destul de des la el cam pe la ora 18:00 cand stie ca e acasa si ca se plictiseste. El crede ca este doar o prietena, a vazut-o de cateva ori cu tovarasii lui dimineata si simpla lui parere despre ea este ca ar merge o data... sau de 2 ori, dar nu pare genul de cu care sa inchegi o relatie serioasa.
 Aceasta domnisoara este ciudata, vrea intr-un fel acelasi lucru ca si el dar ea vrea sa si-o puna cu el tot timpul. De ce zic ca e ciudata? De fiecare data cand vine il impinge pe pat, se dezbraca amandoi si-o trage cu el apoi pleaca fara sa zica nici un cuvant. Dupa aceasta partida extenuanta Mihai se duce sa faca un dus rapid apoi se imbraca, se aranjeaza si pe la ora 9 si jumatate pleaca in oras.
 Ajunge in fata scarii, vede un taxi si ii spune taximetristului sa il duca la un club, orice club. Ajuns acolo merge direct la bar si cere un shot. Barmanul ii impinge un shot de tequilla, il da peste cap, mai ia unul si in apropierea sa, tot la bar apare din multime o fata roscata care comanda ceva. Mihai se duce langa ea, intinde banii pentru bautura barmanului si cu o privire perversa ii spune:
 -Un shot din partea casei pentru cea mai frumoasa fata din club.
 Apoi pleaca linistit la locul lui. Fata ia shotul si porneste incruntata spre el. Si-a dat seama ca ceva nu e bine, se ridica dupa scaun si cand roscata arunca bautura spre el se lasa in jos. - Ce credeti ca s-a intamplat? - Bautura a ajuns pe superba rochie a unei alte domnisoare. Infuriata, se duce la roscata si o apuca de par, in timp ce Mihai se retrage mai in spate strigand:
 -Bataie intre pisici!
 Se mai plimba putin prin club si da peste un grup destul de prietenos. Intreaba de o pastila Ecstasy dar nu reuseste sa faca rost de nimic asa ca pleaca de langa ei in cautarea unei fete cu care sa se distreze. Muzica era buna, shot-urile erau bune, Mihai era ametit, fete erau destule dar pe care sa o aleaga?
 Langa balustrada doua brunete pe placul lui dansau fara incetare. Mihai, fara nici o retinere se baga intre ele si incepe sa danseze. Fetele entuziasmate mai danseaza putin, apoi una din ele il ia de mana si merg toti trei pe o canapea. Cea care l-a luat de mana incepe sa il sarute apoi pleaca in multime si il cheama dupa ea facandu-i semn din deget. Mihai se lasa dus de val si pleaca dupa fata. Ajunge aproape in mijlocul clubului, o prinde de mana, o opreste si se uita la ea intrebator. Ea il strange de mana si il trage dupa ea. Ies afara amandoi si in fata clubului astepta cealalta fata intr-un 4x4 negru. Il urca in masina si il intreaba:
 - Unde stai?
 El scoate din buzunar hartiuta pe care avea adresa la el si i-o da soferitei. Ajung la adresa de pe hartie, se dau jos si urca sus alaturi de frumoasa bruneta in timp ce soferita asteapta in masina. Mihai deja incepe sa isi puna intrebari - Cine este doamna? Ce vrea de la el? Oare or sa faca sex sau o sa fie jefuit? -
 Cu o voce putin intimidata de atitudinea brunetei spune:
 - Ce faci?
 - Te duc in pat, in sfarsit ai scos cateva cuvinte, aveam impresia ca esti mut.
 - Cealalta fata ce face?
 - Ea este soferita mea -ii intinde mana- eu sunt Elena.
 - Soferita ta? Vreau si eu una, exact ca ea.
 - Nu ne vrei pe amandoua?
 - Daca nu va deranjeaza,,,
 Frumoasa bruneta isi suna soferita, o cheama sus si intra cu Mihai in apartament. Mihai isi face un joinT, (nu va luati de mine, asa imi place sa scriu cuvantul) il aprinde, trage din el si il intinde spre Elena. Soferita ajunge si merg toti trei in pat... O sa fie o noapte lunga pentru Mihai dar pentru el doar sexul conteaza, nu vrea sa ajunga un fan al filmelor porno asa ca face ceva in privinta asta.
 Huh, am terminat. Cam asa se prezinta aceasta sambata din viata lui Mihai, o sambata care o sa ii schimbe viata, in bine sau in rau... Ei bine o sa vedem, chiar sunt si eu curios sa aflu. Peace^^

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu