duminică, 14 decembrie 2014

Nu timpul te va vindeca, ci altcineva, cineva care nu e el.

Te-ai intors la el, crezand ca va fi altfel.
Te-ai intors de atatea ori, incat despartirea e ceva obisnuit.
De ce nu te trezesti odata?! De ce iti place sa suferi? 
Ok, tii la el, am inteles asta. Dar aceasta iubire iti face rau, nu te lasa sa respiri. Asa va fi viitorul tau? Asa vrei? Sa stai sa alergi dupa o iubire imposibila? 
El nu te-a respectat niciodata. Nu a facut-o si nu o va face. 
Pentru el esti un simplu joc de "recastigare". Gandul ca tu iti poti face o alta relatie si ca vei fi fericita, il omoara.
Vrea sa stie ca are control total asupra vietii tale.
Ai fost odata a lui, vrea sa fii numai a lui, dar nu langa el. Vrea sa fii nefericita, singura, doar pentru ca are el satisfactia aia nebuna de a sti ca oricand te-ar suna pentru un booty call sau doar pentru ca se simte singur, vei alerga la el.
Intre timp, el isi face de cap si cu alte domnisoare, doar nu crezi ca esti singura :)
Mereu ai fost una dintre celelalte. Nu ai fost niciodata doar TU!
El e genul ala de persoana care a fost ranit de o femeie, in copilarie sau adolescenta si incearca sa raneasca si el la randul lui alte femei. Pentru el, toate sunteti la fel, sunteti femei si trebuie sa suferiti doar pentru ca a avut el o copilarie de rahat.
Dar nu trebuie sa fie asa!
Inchide ochiii, respira adanc si spune "GATA"!
Iesi, distreaza-te, fa-ti noi prieteni, cine stie, poate intalnesti pe cineva si puteti lega o relatie frumoasa de dragoste.
Lasa trecutul in spatele tau, esti tanara, frumoasa, ai toata viata inainte. Vei ajunge la batranete sa regreti ca nu ai trecut peste.
Nimeni nu merita a 1001 a sansa...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu